Monday, September 17, 2012

Home made Sangria

First time I made home-made sangria last week. It was great and my friends really loved it as well, so I decided to post the recipe on my blog.  
Home made Red Sangria
自家製サングリア

Ingredients: One bottle of cheap red wine 
     (you can make it with smaller size as well)
     安い赤ワイン 1本
       Orange   Half       オレンジ 半分
          Gold Kiwi  1   ゴールドキウイ 1
       Peach     1             桃 1 
                   Apple  Half              林檎 半分
                   Canned Pineapple   2 table spoon   
      パイナップル缶   大さじ2
       Korean Citrus Tea (Yuzu tea)   4 table spoon  
                  韓国のゆず茶 大さじ4
                   Brandy/ Rum  2 table spoon 
                   ブランデー/ラム酒 大さじ2

 *If you don't have the Korean Citrus Tea, use Citrus Jam instead.
 ゆず茶が無い場合は、柑橘系のフルーツジャムを使用してください。

 *Adjust the amount of citrus tea depending on how sweet you want.
 ゆず茶の量で、お好みの甘さに調節してください。    
 *Add a bit of Cinnamon if you like to make traditional style sangria.
 本格的なサングリアがお好みでしたら、シナモンを少し足してください。 

This is the Yuzu tea. You can get this at T&T or H-mart in vancouver area. 

                
Step 1: Cut all the Fruits into 1-2 inch size. 果物を1.5-2.5 cm程度の大きさに切ります。

Step 2: Add Korean Citrus tea and the same amount of red wine into a small bowl, and Microwave it    for 20-30 sec till the citrus tea melt perfectly. ゆず茶とその同じ量の赤ワインを小さめの器に入れ、電子レンジで20-30秒加熱し、ゆず茶を溶かします。

Step 3: Add all the ingredients into a jar and let it sit for at least over night. 全ての材料をジャーに入れ、一晩ねかせて出来上がり。

Ready to drink now! Having a bit of red wine is actually healthy for your diet. Please enjoy my Simple Sangria recipe and get healthy! 

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